Vyhrajte materiál za 300 000 Kč!
👉🏻 Přihlaste se do Rekonstrukční výzvy.

Konference “Dřevostavby v praxi”

Konference Dřevostavby v praxi, jejímž generálním partnerem je společnost Rigips je určena především odborníkům z projekčních a realizačních firem, jež se specializují na výstavbu dřevostaveb.

„Dřevostaveb se staví v České republice stále více a více. Procento dřevostaveb celkové výstavby roste nejen díky zvyšování kapacity zaběhnutých firem, ale také díky nově vznikajícím společnostem. Do oboru se dostává stále více lidí a samozřejmě potřebují aktuální a hlavně praktické informace. Navíc se technologie, materiály i požadavky na stavby pořád posouvají dopředu a i pro zkušené profesionály je náročné udržet si dostatečný přehled. Proto konference před deseti lety vznikla a proto má svůj smysl i dnes“ vysvětluje důvod, proč se stal Rigips generálním partnerem konference Dřevostavby v praxi, Jiří Provázek, technický poradce společnosti Rigips zaměřený na dřevostavby a zároveň jeden ze stálých přednášejících.

Konference není jen studnicí praktických informací z přednášek a workshopů. Je to také společenská událost, při které se sejde přes 300 profesionálů, jejichž společným tématem jsou kvalitnější dřevostavby.

Záštitu nad konferencí každoročně poskytují významné organizace, jichž se téma dřevostaveb velice úzce týká:

  • Asociace dodavatelů montovaných domů
  • Cech suché výstavby ČR
  • Profesní komora požární ochrany
  • Univerzitní centrum energeticky efektivních budov ČVUT v Praze

Kvalitu akce potvrzuje také její zařazení do systému celoživotního vzdělávání, jak České komory architektů (3 body), tak i České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (2 body).

Více informaci naleznete na: https://www.drevostavbyvpraxi.cz/

Fotografie poté zde: https://www.facebook.com/pg/DrevoPortal/photos/?tab=album&album_id=1185794588122665