Vyhrajte materiál za 300 000 Kč!
👉🏻 Přihlaste se do Rekonstrukční výzvy.

Architektonická soutěž pro studenty Fakulty stavební ČVUT má vítěze!

Na Fakultě stavební ČVUT proběhlo vyhlášení vítězného návrhu soutěže o nejlepší Tiny house showroom Saint-Gobain.

Vítězný projekt bude tento rok realizován v areálu výrobního závodu Rigips v Horních Počaplech. Bude sloužit laické a odborné veřejnosti jako prezentační prostor, na kterém bude možné ukázat výkon jednotlivých materiálů a stavebních systémů společností: Rigips, Isover, Weber, Adfors, Glassolutions, Ecophon, V-systém elektro a dalších.

O soutěži

Zadáním soutěže bylo předložení návrhu na design Showroomu společnosti Saint-Gobain. Studenti měli za úkol předložit návrh na inspirativní prezentaci co nejširšího portfolia materiálů a systémů skupiny Saint-Gobain. Zúčastnit se mohli studenti Fakulty stavební ČVUT v Praze, studující denní studium k datu uzávěrky podání soutěžních návrhů.

Celkem se nám sešlo 6 soutěžních návrhů. Studenti předvedli širokou paletu kreativních a inovativních nápadů, jak prezentovat naše materiály v praxi. Pro odbornou porotu to byl opravdu těžký úkol, vybrat ten nejlepší projekt.

Finálně se porota shodla, že první místo získává František Exner ze studijního programu Architektura a stavitelství. Gratulujeme a těšíme se na spolupráci při realizaci návrhu!

Celkové výsledky soutěže 

1. místo František Exner

Studijní program: Architektura a stavitelství
Forma studia: Prezenční

 

 

2. místo Ludvík Málek

Studijní program: Stavební inženýrství
Forma studia: Prezenční

 

 

3. Petr Novák, Kateřina Nosáľová

Studijní program: Architektura a stavitelství
Forma studia: Prezenční

 

 

U ostatních návrhů nebylo určené další pořadí.