Vyhrajte materiál za 300 000 Kč!
👉🏻 Přihlaste se do Rekonstrukční výzvy.

Fachmani z TV Prima navštívili Školu suché výstavby

Škola suché výstavby pořádá kurzy nejen pro kutily, ale i pro profesionály z oboru. Kutily naučí základy práce se sádrokartonem, díky kterým pak zvládnou rekonstrukci i svépomocí. Pro profesionály nabízí kurzy, které znalost jejich řemesla ještě prohloubí a zajistí jejich certifikaci pro konstrukce suché výstavby.

Nejen to zaujalo i tým z kutilského pořadu Fachmani, který běží na TV Prima od půlky roku 2020. Nemohly tedy chybět i dvě reportáže z prostředí Školy suché výstavby v Horních Počaplech, ve kterých Fachmani představili, jak běžně kurzy probíhají, co vše si z něj účastníci mohou odnést a co vše si mohou vyzkoušet.

Jednotlivé díly Fachmanů můžete zhlédnout na jejich webových stránkách. Případně se podívat níže na jednotlivé reportáže v rámci 13. a 15. dílu včetně těch z Horních Počapel.

Fachmani 13.díl s návštěvou Školy suché výstavby Rigips        Fachmani 15.díl s návštěvou Školy suché výstavby Rigips

Co jsou Fachmani?

Kutilský pořad Fachmani vysílaný na TV Prima, který vás se špetkou humoru provede kompletní rekonstrukcí domu v Libicích. Hlavní tým je složený z kutila Pepy Libického a komika Karla Hynka. Ať už se rozhodnete budovat svépomocí nebo s partou řemeslníků, Fachmani vám od A do Z poradí, jak na to. A Rigips u toho rozhodně nemůže chybět.

Premiéra vždy v úterý v 22:50 na TV Prima
Repríza v neděli dopoledne

Dané časy vám nevyhovují nebo televizi nevlastníte?
Všechny díly pořadu Fachmani najdete na jejich webových stránkách vždy následující týden po odvysílání.

Chcete vědět více o Škole suché výstavby a nabízených kurzech? Projděte si kompletní nabídku kurzů práce se sádrokartonem.