Vyhrajte materiál za 300 000 Kč!
👉🏻 Přihlaste se do Rekonstrukční výzvy.

Zapojte se do Rekonstrukční výzvy! A vyhrajte materiál v hodnotě 150 tis. Kč

Nezáleží na tom, v jakém rozsahu rekonstrukci plánujete, zda předěláváte celý byt či jen jeden pokoj v rodinném domě. Zapojit se může každý. Soutěž trvá až do konce dubna 2021 a výherci získají materiál na konstrukce suché výstavby značky Rigips a ISOVER.

Veškeré potřebné informace k soutěži Rekonstrukční výzva najdete na www.rigips.cz/vyzva. Soutěž pořádá Rigips ve spolupráci s divizí ISOVER a oborným řemeslným portálem NejŘemeslníci.cz.

Pokud teď zrovna vy sami žádnou rekonstrukci či stavbu neplánujete, můžou se do Rekonstrukční výzvy zapojit vaši známí. Zároveň je možné všechny vaše oblíbené projekty v průběhu soutěže podpořit hlasováním na webu.

Pro inspiraci se podívejte se na vítězné projekty z minulého ročníku Rekonstrukční výzvy.

Kdy soutěž probíhá?

Soutěž trvá v období 1. 3. 2021 – 30. 4. 2021. Vyhlášení vítězů proběhne nejpozději do 31. 5. 2021 na webových stránkách Rigips a výherci budou informováni e-mailem, který poskytli při registraci.

Jak se mohu přihlásit?

O svém projektu nám dejte vědět pomocí přihlašovacího formuláře. Kromě uvedení kontaktu a základních informací připojte fotku prostoru, který chcete rekonstruovat a ideálně nákres půdorysu před a po rekonstrukci (stačí rukou). Kromě těchto podkladů nám prozraďte, proč chce rekonstruovat, co vás k tomu vede a jaká je vaše představa o výsledné podobě proměny.

Co mohu vyhrát?

Pro první tři vítěze je připraven materiál související se suchou výstavbou (sádrokartonové desky, izolace, profily, tmely, šrouby) v následujících hodnotách (ceny dle platného základního ceníku vč. DPH) včetně konzultace projektového manažera.

Výhry připravené pro tři vybrané projekty v rámci Rekonstrukční výzvy 2021

Ostatní náklady na realizaci díla včetně práce si výherce hradí sám.

Dalších 20 výherců získá profesionální technické poradenství projektových manažerů obou značek, 5 kg pytel tmelu Rifino Top od Rigipsu a dárkový balíček ISOVER.

Jaká jsou pravidla soutěže?

Do soutěže se mohou zapojit pouze projekty týkající se rekonstrukce interiéru, vnitřních prostor domu či bytu (nikoliv nerezidenční prostory). Zúčastnit se mohou pouze fyzické osoby starší 18 let, občané ČR, jež mají trvalý pobyt na území České republiky po dobu konání soutěže.

O třech hlavních výhercích bude rozhodovat odborná porota složena ze čtyř zástupců značek Rigips a ISOVER. Ta bude projekty posuzovat z pohledu těchto kritérií: jedinečnost/zajímavé architektonické prvky domu či bytu, rozsah/změna dispozice a v neposlední řadě kvalita popisu důvody, proč chcete rekonstruovat.
V případě rovnosti hlasů bude rozhodovat pořadí projektů dle hlasování na internetu.

Podívejte se na kompletní pravidla soutěže.