Vyhrajte materiál za 300 000 Kč!
👉🏻 Přihlaste se do Rekonstrukční výzvy.

Plánujete podhledy? Naše nová aplikace vám pomůže s výběrem

S velkou hrdostí představujeme aplikaci “Vizualizace podhledů Rigips“, která přináší zcela nový rozměr do světa interiérového designu. Využijte mobilní telefon či tablet a nechte pracovat rozšířenou realitu za vás. Díky naší aplikaci si ve skutečné místnosti nasimulujete nový akustický podhled s velmi realistickými výsledky. 

O aplikaci

Jde o revoluční aplikací, která Vám umožní jednoduše a rychle vizualizovat různé varianty podhledů v reálném prostoru. Bez ohledu na to, jestli plánujete renovaci, nebo novou výstavbu, naše aplikace Vám poskytne jedinečný náhled na možnosti, které nabízíme. Pro profesionály je tato aplikace praktickým nástrojem pro efektivní komunikaci s klienty, umožňuje jim snadno ukázat a sdílet nejrůznější varianty akustických podhledů.

Jak získat aplikaci?

Stahujte naši novou aplikaci Vizualizace podhledů Rigips do mobilu či tabletu z oficiálních platforem App Store nebo Google Play.

5 typů, co aplikace umí

  1. Vybírejte z celé řady akustických materiálů Rigips – včetně perforovaných desek Gyptone Big, Rigitone, či kazet.
  2. Vizualizujte různé vzory perforací i vlastnosti materiálů.
  3. Spočítejte si kalkulaci ceny vybraného materiálu na danou plochu nebo na 1 m².
  4. Výsledné vizualizace místností lze jednoduše sdílet – s kolegy, zákazníky či třeba členy rodiny.
  5. Aplikace je ideální pro architekty, projektanty, stavební firmy i svépomocníky – pro každého, kdo si chce představit akustické podhledy v reálném prostoru.